22.9 C
Văleni-Dâmbovița
duminică, iulie 14, 2024

Singura coreeancă stabilită la Sibiu și povestea afacerii pe care a deschis-o: „Am fost surprinsă că toată lumea vrea să mă ajute”

Must read

Ji-won Lee are 39 de ani, iar de șapte ani locuiește în Sibiu. A venit în țara noastră după ce s-a îndrăgostit de un sibian, care avea apoi să îi devină soț, iar în prezent administrează un restaurant cu specific coreean pe care l-a deschis în urmă de mai bine de un an alături de sora sa. Despre experiența pe care a avut-o până acum în orașul nostru, despre dificultățile pe care le-a întâmpinat, dar și despre oportunitățile pe care i le-a deschis Sibiul am vorbit cu coreeanca pe care am întâlnit-o chiar la BASAK Restaurant , micul restaurant de pe strada Turnului a cărui proprietară este.

„Nu aveam legături cu nimeni pentru că nu știam să vorbesc româna. În Seoul, am trăit în aceeași casă 30 de ani și oamenii sunt destul de distanți, nu-mi cunoșteam nici vecinii foarte bine. Aici, de fiecare dată când ies cu copilul sau la cumpărături oamenii vor să mă ajute” – Ji-won Lee

www.turnulsfatului.ro

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Văleni | Dâmbovița

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura